MOONDANCE NIEUWSBRIEF

  NOVEMBER 2004

Moondance

 

Beste kunstliefhebber!

Moondance heeft er een nieuwe bij: Frank Ermers versterkt ons kunstportal met zijn fotocollages!

Frank's ideeënwereld wordt op Moondance verbeeld in zijn fotocollages, maar hij werkt ook met gedichten, objecten of wat er dan ook het best bij het idee past. Het leven is één grote avonturentocht, en de illustratie daarvan vind je in zijn werk.

Geniet ervan!

 

Ben je geinteresseerd in het werk van een van de Moondancers en wil je met de kunstenaar in contact treden, dan kun je tegenwoordig ook mailen naar voornaamachternaam@moondance.nl (waarbij je het "voornaamachternaam" natuurlijk vervangt door... juist!).

Ken jij kunstenaars die nog geen eigen website hebben? Vertel ze dan over Moondance of mail ons hun adres!

 

CURSUSSEN/WORKSHOPS

Peter Scheltus heeft een nieuwe metaalwerkplaats in Amsterdam-West. Hij start daar vanaf half november weer met cursussen smeden en vormgeven met staal.
Meer informatie via peterscheltus@moondance.nl

Sasja Bork start in maart 2005 met haar cursussen en workshops op het gebied van schilderen, tekenen en grafiek in Utrecht. Je kunt je nu al inschrijven via sasjabork@moondance.nl.

Hein Kuipers organiseert in mei 2005 weer een schildervakantie in Zuid-Frankrijk, en voor die tijd geeft hij workshops op locatie.
Meer informatie bij heinkuipers@moondance.nl

 

EXPOSITIES

En Nu Kunst! 29 kunstenaars, 8 dagen, 1 ruimte.
Geen blabla, geen mooie woorden, maar Nu, zonder omhaal: Kunst! Kunst op een laagdrempelige en goed bereikbare, gratis toegankelijke locatie.
Van 20 t/m 28 november met werk van o.a. Sasja Bork, Wim Kuenen en Frank Ermers.
Voor meer informatie, zie de website www.EnNuKunst.nl.

Nog tot eind december exposeert Odette Frijters bij Chiropractie aan de Hooigracht in Leiden.

Galerie Gang ("De kleinste galerie van Nederland met de mooiste selectie kunstwerken!") exposeert tot 9 januari een zelfportret van Sasja Bork en een portret van Beatrice Joya.

LEUCRATIEF
communicatie, coaching & commercieel advies voor leuke creatieven

Leucratief helpt kunstenaars (en anderen die werk willen maken van hun creativiteit) om een groter of breder publiek te bereiken met hun werk.
Benieuwd of Leucratief voor jou iets kan betekenen? Kijk op www.leucratief.nl of mail info@leucratief.nl


Deze nieuwsbrief wordt je toegezonden omdat je bij ons in het e-mailbestand staat.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan deze e-mail retour met "AFMELDEN" als onderwerp. Je zal dan geen nieuwsbrief meer ontvangen.