MOONDANCE NIEUWSBRIEF

  DECEMBER 2004

Moondance

 

Beste kunstliefhebber!

Moondance is in november uitgebreid met een nieuwsbrieven-archief en twee nieuwe leden!

Boudewijn Schrijver heet zich begin november aangesloten bij Moondance. Hij schildert en tekent spookachtige ruimtes met felle primaire kleuren. Contradictie? Nee hoor, kijk zelf maar!

Eperlans is het tweede nieuwe lid deze maand. Zijn pagina op Moondance vind je hier, en meer informatie over zijn werk staat verderop in deze nieuwsbrief.

 

INHOUD
exposities van moondancers
cursussen/workshops
eperlans' passie
leucratief!

 

Ben je geinteresseerd in het werk van een van de Moondancers en wil je met de kunstenaar in contact treden, dan kun je tegenwoordig ook mailen naar voornaamachternaam@moondance.nl (waarbij je het "voornaamachternaam" natuurlijk vervangt door... juist!).

Ken jij kunstenaars die nog geen eigen website hebben? Vertel ze dan over Moondance of stuur ze deze nieuwsbrief door!

 

EXPOSITIES

Hein Kuipers exposeert van 3 t/m 31 december een foto op de tentoonstelling FOTO&GRAFIEK. Deze groepsexpositie wordt gehouden in het kunstenaarscentrum Haagweg 4 in Leiden.

Vanaf zijn 50e verjaardag op 4 december, exposeert Eperlans zes schilderijen in Brasserie Wildschut in Heiloo!

Ton Vranken exposeert tot 31 december met 3 collega-kunstenaars bij Art in Maupertuus in Geulle.

Nog tot eind december exposeert Odette Frijters bij Chiropractie aan de Hooigracht in Leiden.

Margret Mijsbergh exposeert t/m 6 januari bij Galerie Kik in Emmeloord.

Tot 8 januari hangt er een werk van Ton Vranken op de Alphons Wintersprijs 2004 groepsexpositie in het Gouvernement in Maastricht.

Galerie Gang ("De kleinste galerie van Nederland met de mooiste selectie kunstwerken!") exposeert van 9 oktober t/m 9 januari een portret van Beatrice Joya en een zelfportret van Sasja Bork.

CURSUSSEN/WORKSHOPS

Peter Scheltus heeft een nieuwe metaalwerkplaats in Amsterdam-West. Hij geeft daar weer cursussen smeden en vormgeven met staal.
Meer informatie via peterscheltus@moondance.nl of kijk eens op de website van Smederij aan Zee.

Sasja Bork start in maart 2005 met haar cursussen en workshops op het gebied van schilderen, tekenen en grafiek in Utrecht. Je kunt je nu al inschrijven via sasjabork@moondance.nl.

Hein Kuipers organiseert in mei 2005 weer een schildervakantie in Zuid-Frankrijk, en voor die tijd geeft hij workshops op locatie.
Meer informatie bij heinkuipers@moondance.nl

EPERLANS
De spiering, het zilver-kleurige visje, heet in het Frans "eperlans". Een lekker tapas-recept met de eperlans vind je hier.

Tapas!? Ja, Eperlans houdt van genieten. Van schilderen met plezier en enthousiasme, passie voor het onderwerp. Net als veel collega's kan hij tijdens het schilderen helemaal opgaan in de sfeer van het moment.
De emotionele kant van de dingen neemt in Eperlans leven ook een steeds belangrijker plaats in naarmate hij ouder wordt. Gevoel en emotie gaan hand in hand, zoals ook vorm en kleur samen kunnen smelten. De belangrijkste ingrediënten voor het uiteindelijke resultaat.
Bekijk Eperlans' werk op http://eperlans.moondance.nl/

 

LEUCRATIEF
mediacommunicatie, coaching & commercieel advies voor leuke creatieven

Leucratief maakt websites, visitekaartjes en presentatiemateriaal voor leuke creatieven, coacht mensen naar onafhankelijk kunstenaarschap en zorgt ervoor dat je website beter bezocht wordt en hoger eindigt in zoekmachines.
Benieuwd of Leucratief voor jou iets kan betekenen? Kijk op www.leucratief.nl of mail info@leucratief.nl


Deze nieuwsbrief wordt je toegezonden omdat je bij ons in het e-mailbestand staat.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan deze e-mail retour met "AFMELDEN" als onderwerp. Je zal dan geen nieuwsbrief meer ontvangen.