MOONDANCE NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2003
Moondance is sinds februari 2003 een online kunstgalerie voor kunstenaars door kunstenaars.

Beste kunstliefhebber,

Welkom bij de MOONDANCE nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief informeren wij over de laatste ontwikkelingen van Moondance, en geven wij nieuwtjes over onze leden.

De Moondance website krijgt steeds meer bezoekers! 90% Komt uit Nederland, maar ook internationaal trekt de site steeds meer bezoek. De redactie merkt dat ook aan de hoeveelheid mail die dagelijks binnenkomt. Moondance is uitgegroeid tot een portal dat serieus genomen wordt in de kunstwereld!

 

NIEUWE MOONDANCERS

Deze maand zijn er helaas geen Moondancers bij gekomen.
Ken jij kunstenaars die best wat exposure op internet kunnen gebruiken? Vertel ze dan over Moondance!


EXPOSITIES

Odette Frijters, Hendrik Arie Baartman en Hein Kuipers nemen deel aan de Kunstmanifestatie in de Pieterskerk in Leiden.
31 oktober, 1 en 2 november
Pieterskerk Leiden
Internet: http://www.kunstmanifestatiepieterskerk.nl

Smederij aan Zee staat van 20 t/m 23 november met vooral kandelaars op de beurs Landelijk Leven, in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
20,21,22 en 23 November 2003
Beurs van Berlage
Damrak, Amsterdam
Donderdag en vrijdag 11.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag 11.00 uur tot 18.00 uur
http://www.landelijklevenbeurs.nl

 

MOONDANCE UITGELICHT

In iedere nieuwsbrief willen wij een Moondancer aan het woord laten over zijn of haar werk, techniek, leven en filosofie. Deze keer is het de beurt aan Hein Kuipers.

"Op Moondance staan portretten en twee abstracte landschappen van mij. Wat een moeilijker uit te leggen kunstvorm is, zijn mijn badkamers. Nouja, het zijn niet mijn badkamers maar die van opdrachtgevers, en ik betegel ze. Niet met keurig vierkante tegeltjes naast elkaar, maar vrij en intuïtief. Schilderen met tegels. Een proces van associëren en gevoelsmatig afwegingen maken.

Ik ga daarbij uit van allerlei natuurelementen, zoals lucht, wolken, water, een levensboom... Die elementen worden wel abstract weergegeven want tegels hebben rechte hoeken. Het wordt dan nog net geen Mondriaan, maar het gaat wel die richting op. Het stromende water in de doucheruimte wordt door de meesten nog wel herkend, maar verder is het voor velen een explosie van kleuren. De een vindt het ondraaglijk, een ander vindt het juist prachtig. Maar dat is net mijn lol, dat kunst ook een beetje discussie losmaakt.

Je plakt nooit zomaar wat tegels bij elkaar, je moet steeds terugkoppelen naar die gevoelsmatige keus. Tijdrovend en intens, maar je wordt ook beloond door de schoonheid die je onder je handen ziet groeien. Dat is voor mij het scheppen van kunst.

Mijn badkamerkunst is te zien op de (leucratieve) website www.ietsleuksvoorinjehuis.nl"

 

BELTMAN VAN DIJK ADVOCATEN
Gespecialiseerd op het gebied van kunst, entertainment, media en de daarbij behorende rechtsgebieden, intellectuele eigendom, zakelijke overeenkomsten, arbeidsrecht, administratief recht (kunstsubsidies), ondernemingsrecht en huurrecht.

Heb je juridisch advies nodig? Neem contact op met simone@beltmanvandijk.nl

 

LEUCRATIEF
communicatie, coaching & commercieel advies voor leuke creatieven

Leucratief helpt kunstenaars (en anderen die werk willen maken van hun creativiteit) om (meer) geld te verdienen met hun werk. Door bruikbaar commercieel advies, door coaching of door (hulp bij je) communicatie.

Benieuwd of Leucratief ook voor jou iets kan betekenen? Kijk op www.leucratief.nl


########################################################

Deze nieuwsbrief wordt je toegezonden omdat je bij ons in het e-mailbestand staat.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan deze e-mail retour met "AFMELDEN" als onderwerp. Je zal dan geen nieuwsbrief meer ontvangen.

Inhoud nieuwsbrief © 2003 MOONDANCE PROJECT