MOONDANCE NIEUWSBRIEF JUNI 2003 (2)

Beste kunstliefhebber,

Welkom bij de  MOONDANCE nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen we je informeren over de laatste ontwikkelingen van het Moondance Project en andere interessante kunstnieuwtjes, exposities en evenementen. Moondance is een online kunstgalerie voor kunstenaars door kunstenaars, opgericht in februari 2003.

 

NIEUW
Graag stellen we een nieuwe moondancer voor: Heleen Wagemans. Kijk op haar eigen pagina
http://heleenwagemans.moondance.nl om haar werk te bewonderen.

 

LEUCRATIEF
LEUCRATIEF - communicatie & commercieel advies voor leuke creatieven

Barbara helpt kunstenaars (en anderen die werk willen maken van hun creativiteit) om meer geld te verdienen met hun werk. Ze geeft commercieel advies en helpt bij de communicatie bijvoorbeeld.

Benieuwd of ze ook voor jou iets kan betekenen? Kijk op http://www.leucratief.nl


MOONDANCE VIRTUELE KUNSTUITLEEN
De virtuele kunstuitleendienst is nog steeds in ontwikkeling. We hopen met de dienst proef te gaan draaien op 1 juli a.s.  Iedere kunstenaar wordt uitgenodigd om aan dit project mee te doen.

De minimale jaarlijkse bijdrage is € 25,00. Hiervoor krijg je tevens een eigen expo-pagina op www.moondance.nl

Het project is een samenwerkingsverband met LEUCRATIEF, meer informatie zal op onze site www.moondance.nl/nieuws.shtml en in de volgende nieuwsbrieven gepubliceerd worden. Wil je meer informatie hierover, dan kun je altijd contact met ons opnemen: info@moondance.nl of barbara@leucratief.nl

 

 

ARCHITECTS OF AIR

Een magische wereld van licht en kleur .... de Luminarium ervaring!

Alan Parkinson van "the Architects of Air" uit Engeland werd geïnspireerd door de traditionele bazaars in Iran. De luminaria lijken vanaf de buitenkant op grote plastic kathedralen. Binnen in deze geweldige opblaasbare lichtkunstwerken ervaart men een fantastische combinatie van ruimte, psychedelische kleuren en zonlicht!

Bezoek het "Levity Luminarium" op  23 t/m 25 juni 2003 in Purmerend en/of 21 t/m 31 augustus 2003 in Groningen.

Voor meer informatie zie ook: http://www.architects-of-air.com

Foto's van de luminaria zijn onder andere te zien op: http://www.orbitstudio.nl/index_lum.html

 

De Architects of Air zullen nog twee steden in Nederland aandoen: Spijkenisse en Heerlen!

Bezoek het "Arcazaar Luminarium" op  12 t/m 16 augustus 2003 in Spijkenisse en/of  29 augustus t/m 7 september 2003 in Heerlen.

 

KUNSTMARKT Nieuwerkerk aan den IJsel (Zuid Holland) zaterdag 14 juni 10.30 - 16.00 uur.

40 kunstenaars presenteren zich op het Raadhuisplein bij winkelcentrum de Reigershof.

Noud Verhave zal hier staan met een serie werken op doek en papier met het thema ''Landschappen van een andere wereld". Deze abstracte landschappen onderzoeken een tijdloze wereld zonder horizon en perspectief, maar wel vol met diepte en kleur. Hoe is die wereld? Bestaan er verleden en toekomst? Betekent zonder uitzicht ook uitzichtsloosheid?

Daarnaast zullen ook sculpturen te koop zijn uit de serie's ''Bakens'', ''Spiralen der vergankelijkheid'' en ''Kijk op de wereld met een glimlach''.
De prijzen varieren van 125,00 euro voor klein werk tot 2100,00 euro voor groot werk.
 
Bezoek ook zijn gloednieuwe atelier:
Noud Verhave
2e Leeghwaterstraat 7-9
1018 RA Amsterdam
06  5533 5465
 
Zondag 15 juni: Om 15.00 uur de opening van de groepsexpositie ''Maritiem'' in galerie Ki-Beau aan de Lytsedyk 10 in
Menaldum Friesland (tussen Franeker en Leeuwerden).
Vijftien kunstenaars presenteren een vloot van 45 schepen. Op deze expositie zijn schip-sculpturen ''Odysseus' laatste reis'' en ''Pois(s)on'' te zien. De beelden zijn gemaakt van brons, steen en hout en worden gecombineerd met een geschilderde achtergrond.
Odysseus' laatste reis is 1.50 m hoog en kost 2300,00 euro. Pois(s)on is 1.10 m hoog en kost 3200,00 euro.
 
In de etalage van Czaar Peterstraat 94 Amsterdam is nog tot 2 oktober te zien ''Het Einde Van Een Tijdperk'' een driedimensionaal beeldverhaal in 6 bedrijven over oproer, protest en trams in de czaar Peterstraat. Tijden: dagelijks van 7.00 uur tot 24.00 uur.

 

 

Deze nieuwsbrief verschijnt regelmatig en wordt je toegezonden omdat je bij ons in het e-mailbestand staat. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan deze e-mail retour met "AFMELDEN" als onderwerp. Je zal dan geen nieuwsbrief meer van ons ontvangen. Je kunt je te allen tijde weer aanmelden op onze site www.moondance.nl

 

Inhoud nieuwsbrief © 2003 MOONDANCE PROJECT