moondance home nieuws contact links moondance moondance
moondance moondance moondance moondance


Kunstenaars:
Anne Goosen Kerver
Arnt de Gier
Beatrice Joya
Bianca Leusink
Boudewijn Schrijver
Diny Rijnsburger
Eperlans
Evelien de Boer (nieuw)
Frank Ermers
Frits de Groot
Hein Kuipers
Jan Willemsen
Joke Mertens
José van der Reijden
Magda Zimmerman (nieuw)
Margret Mijsbergh
Matt Moonen
Miriam ten Berg
Odette Frijters
Peter Scheltus
Prem Akash
Sasja Bork
Ton Pret
Ton Vranken
Wilco Ferment
Wim Kuenen

Uw naam hier?Moondance

Wij zijn een online kunstgalerie die kunstenaars de kans biedt om hun werk te exposeren en/of te verkopen op onze site. Kunstenaars met een eigen homepage kunnen kosteloos een link naar hun site laten plaatsen. Wilt u uw eigen pagina met informatie en eigen werk? Neem contact met ons op en wij plaatsen uw pagina inclusief bio en portfolio op onze site.

Iedereen is welkom om zijn of haar portfolio aan te bieden via ons, of het nu gaat om schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, grafiek, keramiek, sieraden, etc. Moondance is een initiatief van kunstenaars voor kunstenaars en heeft als doelstelling zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met gevarieerd talent uit heel Nederland.


Uw eigen pagina op Moondance.nl
De kosten voor uw eigen pagina op deze site bedragen € 25,- + BTW (dus € 29,75) per jaar. Hiervoor krijgt u uw eigen subdomein, bijvoorbeeld: http://uwnaam.moondance.nl, een pagina met 6 werken, foto van kunstenaar en/of atelier, biografie, expositiegegevens, prijzen, contactgegevens en natuurlijk een link naar uw eigen website. In de Moondance nieuwsbrief kunt u extra aandacht krijgen en uw exposities of evenementen aankondigen. Uw werk wordt bovendien op de homepage van deze site in roulatie met de andere exposeerders getoond.

Een perfecte manier om bezoekers kennis te laten maken met uw kunst, en een mooie introductie naar uw website. Extra expositieruimte staat gelijk aan meer aandacht voor uw werk.
Heeft u (nog) geen eigen website, dan kan Moondance uw online visitekaartje zijn. Voor € 29,75 per jaar kunt u uw werk aan een groot publiek tentoonstellen en verkopen, en aandacht vestigen op uw exposities en projecten. Wij vragen géén commisie of provisie op verkocht werk via Moondance.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Mail info@moondance.nl of bel 071-5126204.


Uw eigen Moondance e-mailadres
Kunstenaars die op Moondance exposeren, kunnen nu voor € 7,50 per jaar een eigen e-mailadres @moondance.nl aanvragen. U mag zelf kiezen wat er voor de @ komt. Uw hele naam, alleen uw voornaam, uw artiestennaam...
U krijgt een zogenaamde pop3 mailbox met 5Mb ruimte, en u kunt uw mail ook via internet (webmail) lezen.
Voor meer informatie of voor aanvragen kunt u terecht bij info@moondance.nl